Kas kütlesini artırmak için yağlar



Takip eden makalede, yağların kas kütlesini artırmada oynadığı temel ve çok önemli rolü açıklayacağız.

Kas kütlesini artırmak için yağlar
1 Kas kütlesi için unutulmuş makro besin
Gıdada 2 çeşit yağ
3 Dolayısıyla, şunları birbirinden ayırıyoruz:
4 Yağ yerseniz, kas dokusu kazanacak mıyız?
5 Kas kütlesini arttırmak için gereken minimum yağ miktarı nedir?
6 Kas kütlesinin Seo hizmeti  için esansiyel yağlardan zengin gıdalar
7 esansiyel yağ asitleri tüketen Faydaları bina kas katılan
8 Ne esansiyel yağ asitlerinin gerekli minimum katkı sağlayamamaları halinde?
9 Sonuç
Macronutrient kas kütlesi için unutuldu
Her zaman popüler olmuştur ki, sadece proteinler bize kilo ve kilo kasları kazanırlar (bu bir yarı-gerçektir) ve onun için en önemli olan gıda türüdür. Bildiğiniz gibi, kas kütlesinin artması için önem sırasına göre üç çeşit makrobesin vardır; proteinler, karbonhidratlar ve yağlar. Yağların çoğunluk tarafından “en az önemli” olarak kabul edildiğini teyit edebiliriz, ancak çoğu, gerçekleştirdikleri işlevlerin, yağsız doku kazanma amacı için gerekli olduğunun farkında değildir.

Tüm bunlar her zaman uygun eğitim altında kas liflerinin artmasına odaklandı. Ardından, yağların kas kazanımı süreci için neden hayati önem taşıdığını göreceğiz.



Gıdalardaki yağ türleri
Aynı zamanda lipidler olarak da adlandırılan yağlar, karbon, oksijen ve hidrojen tarafından oluşturulan organik biyomoleküllerdir. Bunlar, doymuş ve doymamış yağlar olan sabunlaştırılabilirler ve ayrılmazlar (steroidler gibi) olarak ayrılırlar.

Doymuş yağlar, karbonları arasında çift bağa sahip değildir ve birçok hidrojen atomuna bağlıdırlar, doymuşlardır - dolayısıyla H ismi, doymamış yağlar ise moleküler konfigürasyonunda çift bağa sahiptirler.

Büyük bir hata, yağları sanki onlar gibi gruplandırmak. Bilimsel kanıtlar, tüketilen yağ asidinin türüne bağlı olarak, vücudumuz için az ya da çok sağlıklı olabileceğini göstermektedir. Geçerli bir gruplama şöyle olurdu:

Bu nedenle, şunları birbirinden ayırıyoruz:
Doymamış yağlar : poli-doymamış (linoleik asit ya da omega-6 linolenik asit ya da omega-3 ...) ve tekli doymamış (oleik asit veya omega-9).
Doymuş yağlar : stearik asit, laurik asit, miristik asit, palmitik asit ...
Yapay trans yağlar : makineler tarafından üretilmiştir. Çok zararlılar.
Doğal trans yağlar : bazı hayvanlarda bulunur. Tehlike yok.
Bu sınıflandırma ile biz "iyi" olarak kabul yağlar doymamış yağlar (mono ve çoklu doymamış) ve biz her gün tüketmek gerektiğini ve doymuş yağlar ve biz daha idareli tüketmek gerektiğini doğal trans ama bizim diyet gelen çevrelerindeki eseri olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak, sağlık açısından zararlı olan suni trans yağları, endüstriyel bir süreç tarafından dönüştürüldükleri için, uzun bir süre içinde onları içeren yiyecekler olan hidrojene yağlar haline dönüştürdüklerini görüyoruz.

Yağ yerse, kas dokusu kazanır mıyız?
En kolay cevap, buna göre değişir ... ama titiz davranmak cevaptır. Vücut ağırlığı kazancı esas her gün yapmak için bir kişi için enerji harcaması üzerinde kalori alımı atfedilir.

Bileşiminde yağ içeren gıdalardan daha fazla kalori tüketirsek, kasları artırmadan yağ kazanırız. Bu, proteinlerden ve Kurumsal Seo   daha fazla kalori tüketirsek de olur.

Sağlıklı besinler ve sağlıklı yağlar yiyebilirsiniz, ancak daha fazla kalori tüketirsek, kaslardan daha ağır bir ağırlık kazanacağız.

Kas kütlesini arttırmak için gereken minimum yağ miktarı nedir?
Nüfusun çoğunda, ihtiyaç duydukları günlük yağ miktarı ile ilgili tavsiye, kas kütlesini kazanmak için yutulan toplam kalorinin% 20-30'u arasındadır. Bir gram yağın 9 kaloriye karşılık geldiğini biliyoruz, bu yüzden herhangi bir kişide ihtiyaç duyulan kaloriyi hesaplayabiliriz.

Başka bir sınıflandırma yapabiliriz. % 15-20'si doymamış yağ asitleri için eşleştirilirken, diğer% 5-10'u doymuş ve doğal trans yağları etkileyecektir.

Daha spesifik olmak gerekirse, omega-3 ve 6 gibi gerekli temel yağ asitleri tavsiye edilir:

Omega-3

Erkekler: Tüm kaynaklardan günde 3-3,5 gr.
Kadınlar: Tüm kaynaklardan günde 2-3 gr.
Omega-6

Erkekler: Tüm kaynaklardan günde 9-14 g.
Kadınlar: Tüm kaynaklardan günde 7.5-12 g.
Örneğin, kendini korumak için 2000 kaloriye ihtiyacı olan bir kadın. Doymamış, doymuş ve trans doğal yağlardan en az 400-600 kalori tüketmelisiniz.

Kas kütlesinin artması için esansiyel yağlardan zengin besinler
Daha önce de belirttiğimiz gibi, kas kütlesini elde etmek için gerekli olan yağlar doymamış tipte (mono ve çoklu doymamış), doymuş olanlardan ve doğal trans'dan gelir.

Tekli doymamış yağlar bakımından zengin besinler ekstra sızma zeytinyağı, zeytin, avokado, badem, macadamia fıstığıdır.
Çoklu doymamış yağlardan zengin gıdalar , omega 3 ve omega 6 olarak adlandırılır. Omega-3 fındık, susam, yapraklı yeşil sebzeler, somon balığı ve bütün yumurtalarda dikkate değerdir. Omega-6'da, antep fıstığı, ayçiçeği tohumu, çuha çiçeği yağı ve keten tohumu göze çarpıyor.
Mavi balık, yumurta, bütün veya yarı yağsız süt ürünleri, hindistancevizi yağı ve dana eti, domuz eti, tavuk, hindi, tavşan gibi hayvansal yağlar gibi doymuş yağlar açısından zengin gıdalar .
Trans yağlar açısından zengin olan yiyeceklere, özel maliyetlerden kaçınmamız gereken özel bir not düşüyor . Onları endüstriyel fırınlarda, işlenmiş gıdalarda, enerji barlarında, fast foodlarda, kızarmış yiyeceklerde, tatlı tatlılarda vb. Buluyoruz. Bütün bu tip yağlar kas kütlesinin kazancına fayda sağlamamaktadır.

Kas yapısında yer alan esansiyel yağ asitlerini tüketmenin faydaları
Genel olarak, yukarıda açıklanan yağ asitlerini sağlayan bir dizi genel faydadan söz edeceğiz.

Enflamasyonu azaltırlar.
Bağışıklık sistemini güçlendiriyorlar.
Direnci arttırırlar.
Aşırı zorlama belirtilerini azaltarak, daha güvenli bir şekilde eğitim almayı sağlarlar.
İyileşmeyi hızlandırıyorlar.
Trigliseritlerin yanı sıra tansiyonu düşürürler.
Yaralanmaların iyileşme süreçlerini arttırırlar.
Uykuyu geliştirin.
Konsantrasyonu artırın.
Artrit tedavisinde bir tedavi olarak kullanılabilirler.
Cildin görünümünü ve bakımını yaparlar.
Oksijenasyonu artırır ve kan dolaşımında kırmızı kan hücreleri yoluyla taşırlar.
Kardiyovasküler fonksiyonu geliştirin.
Liposoluble vitaminlerin en iyi emilimini sağlarlar.
Fark ederseniz, çoğunun ya da büyük çoğunluğun kas büyümesinde dolaylı olarak müdahale eder.

Esansiyel yağ asitlerinin gerekli minimum katkısına ulaşmazsak ne olur?
Esansiyel yağların% 15'inden az bir diyetle devam edersek, aşağıdaki gibi tehlikelere yol açabilir:

Yağda çözünen vitaminlerin zayıf asimilasyonu (A, D, E, K).
Ruhsal hastalık
Kanser riskini artırın.
Kalp krizi riskini artırın.
LDL (kötü) kolesterolü artırır.
Üç makrobesininde dengesiz bir diyete yol açar ve bu hem (proteinler ve karbonhidratlar) işlevini etkiler.
Testosteronu azalt
Bunu, kas kütlesinin Seo uzmanı  daha fazla etkilediği için vurguladım. Testosteron, vücut tarafından yeni kas dokusunun inşasını destekleyen anabolik bir hormondur. Doymuş yağlar, bu hormonu en çok etkileyenlerdir, bu yüzden kas oluşturma amacı için gerekli kabul edilir.

Sonuç
onlar hücresel iletişimin enerji rezervinin fonksiyonlarını (trigliserit), yapısal fonksiyonunu (vücudumuzu korumak), hormonal fonksiyon (steroidler bizim metabolizması ve üreme işlevlerini düzenleyen), işlevlerini yerine olarak Esansiyel yağlar, bizim varoluş için hayati ve daha birçok hayati fonksiyon.

Bu yüzden, bence yağları bir veba olarak görmeyi bırakmalı ve hayatta kalma ve sağlığımız için temel olduklarını anlamaya çalışmalıyız.

Kas gelişimi söz konusu olduğunda veya bazı bağlamlarda bahsedildiğinde, protein yıldız elementtir. Fakat yine de, tüm değişkenleri hesaba katmak gerekir ve beslenme söz konusu olduğunda yağ çok önemli hale gelir.

Gösterildiği gibi, yağ ya da esansiyel yağ asitlerinin, kas büyümesi ve yağ kaybının doğru bir senaryosunda doğru bir "temel" rol oynadığı oldukça gerçektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzovolümetrik Kasılma Nedir?

Sosyal Eşitlik Nedir?

Eksantrik Kontraksiyon nedir?