Çin pirinç şehriye salatası
Yaz aylarında soğuk yemekler
yemek istiyorsanız, herkesin keyfine varacaksınız, çok orijinal, Çin pirinç
şehriye salatası için bu tarifi sunuyoruz.
Çin pirinç şehriye salatası
1 Çin pirinç noodle
2 Çin pirinç şehriye salatası
tarifi
3 Tavsiyemiz
Çin pirinç noodle
Bu Çin eriştelerinin ana
bileşenleri Seo hizmeti unu ve sudır, ancak bazen mısır
nişastası veya tapyoka bazen eriştelerin daha jelatin ve çiğnenebilir bir doku
elde etmek için eklenir.
Bu tür erişteler Asya
mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır ve hem taze hem de kurutulmuş ve
hatta dondurulmuş olarak bulunabilir.
Bugün, kahverengi pirinç
unuyla Kurumsal Seo
Çin pirinç noodle'larını da bulabiliriz. Bu erişteler,
glütensiz intoleransı olanlar için mükemmel bir alternatiftir.
Çin pirinç şehriye salatası
tarifi
Çin pirinç şehriye salatası
için bu tarifi bir anda hazır olacak ve sıcak günler için ideal bir yemektir.
maddeler:
200 g Çin eriştesi (pirinç)
¼ soya sosu fincan.
1 çorba kaşığı pirinç
sirkesi.
2 yemek kaşığı limon suyu.
2 tatlı kaşığı bal
2 çay kaşığı susam yağı.
1 tatlı kaşığı taze doğranmış
zencefil.
1 adet kıyılmış sarımsak.
3/4 fincan taze kişniş
yaprakları, doğranmış
3/4 bardak sotelenmiş,
kurutulmuş ve kavrulmuş fıstık veya kaju fıstığı
Çeşitli marullar.
Domates.
Çin pirinç noodle salatasının
hazırlanması:
Paket talimatlarını takip
ederek eriştelerimizi pişiriyoruz. Drenaj ve soğumaya bırakın.
Marulları büyük parçalara ve
domateslere ince dilimler halinde kesin.
Bir kasede soya sosu, sirke,
limon suyu, bal, susam yağı, zencefil ve sarımsağı karıştırıyoruz.
Bir çeşme yerinde, Çin pirinç
noodleları ortada, marul yaprakları ve domates ile kaynağını çevreliyoruz.
Salantroyu ve yer fıstığını
sosu Seo uzmanı , iyice karıştırın ve eriştelerin
üzerine dökün.
Eğer istersek, biraz
öğütülmüş karabiber serpebiliriz.
Bizim tavsiyemiz
Çin pirinç noodle, bitkisel
veya oryantal yiyecek mağazalarında bulmak kolaydır. Pirinç eriştelerinin
yerine soya veya soya kullanabiliriz.
Yorumlar
Yorum Gönder