Çin şehriye tarifi
Çin noodle'ları için bu
tarif, hafif kalorili, bize birkaç kalori veriyor, hazırlamak çok kolay,
lezzetli ve çok sağlıklı ve dengeli.
Çin şehriye tarifi
1 Çin eriştesi
2 Malzemeler (4 kişilik)
Çin Seo hizmeti için tarifin 3 hazırlanması
4 Tavsiyemiz
Çin eriştesi
Çin'de, makarnanın
kullanımında büyük bir gelenek söz konusudur, aslında biz de makarna beşiğinin
İtalya'da, Çin'de çok daha erken tüketildiğini düşünmemize rağmen.
Size sebzeli Çin eriştesi
için bir tarif sunuyoruz. Hazırlanışları için pirinç noodle'ları seçtik, ancak
buğdayı kullanmayı tercih ederseniz sonuç aynı derecede büyük olacaktır.
Bu yemeğin hazırlanması çok
basit ve bununla birlikte vücudumuza çok miktarda besin sağlıyoruz. Ayrıca
çocuklar, neredeyse fark etmeden, çok çeşitli sebzeler yiyecektir.
Malzemeler (4 kişilik)
250 gr pirinç eriştesi.
150 gr mantar veya mantar
1 havuç
100 gr kuşkonmaz veya yeşil
fasulye.
1 orta boy pırasa
. Bir avuç filizlenmiş Kurumsal Seo
fasulyesi.
1 tatlı kaşığı taze
rendelenmiş zencefil.
Zeytin veya susam yağı 3
yemek kaşığı.
Çin eriştelerinin tarifi
Mantarları lamine edin ve
ince dilimlere, çapraz olarak, pırasa, kuşkonmaz ve havuç haline getirin.
Erişte yaklaşık 5 dakika
boyunca sıcak suda bekletin.
Yağı bir tavada veya wokta
ısıtın ve zencefili dökün, sebzeleri çabucak ekleyin ve birkaç dakika sonra
karıştırmak için durmayın, mantarları ve çimlendirilmiş soya fasulyesini
ekleyin.
2 dakika sonra, daha önce
süzülmüş, hafifçe tuzu ve soya sosu ile mevsimine Çin eriştesi ekleyin.
Tüm malzemeleri bütünleştirip
sıcak servis yapın.
Bizim tavsiyemiz
Çin eriştesi tarifimize
soyulmamış bir kabak ekleyebiliriz. Onları küçük parçalara ayırdık ve bunları
sebzelerin geri Seo uzmanı ekledik. Kabak kabızlık durumunda
bize yardımcı olacak iyi bir lif kaynağıdır.
Çin eriştelerinin bu tarifi için
kullandığımız sebzeler, zevklerimize ve ihtiyaçlarımıza göre
çeşitlendirilebilir.
Yorumlar
Yorum Gönder